Skip to main content

Vacature projectleider

Word je enthousiast van veel verantwoordelijkheid en ben je goed in coördineren en organiseren? Combineer je graag je intrinsieke motivatie voor een duurzame wereld met je baan? Dan hebben wij een leuke plek voor jou bij Platform Duurzaam Nederland!

Wat bieden wij jou?

 • Een functie voor 32 – 40 uur per week

 • Een goed pensioen

 • 25 vakantiedagen (fulltime)

 • Reiskostenvergoeding

 • Een wekelijkse teamlunch op woensdag met korte lunchpitches

 • Elektrische fiets te reserveren en gebruiken voor afspraken of in de pauze

 • Ontwikkelbudget voor studie of cursussen

 • De kans om voor een toonaangevend platform te werken

Wat ga je doen?

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten van Platform Duurzaam Nederland. Een project kan bijvoorbeeld een event, een campagne, een onderwijsactiviteit, of een online dienst zijn en is gekoppeld aan een duurzaam thema zoals klimaatadaptatie of energietransitie.

Je vervult een centrale rol in de vertaling van een concept naar concrete uitwerking met een draaiboek, planning en taakverdeling. Je houdt overzicht over de voortgang van je project, bewaakt het budget en weet prioriteiten goed te stellen. Je bedenkt strategieën om verschillende doelgroepen met elkaar te verbinden en zorgt voor draagvlak bij stakeholders om je project tot een succes te maken. Waar nodig zet je experts in voor ontwikkelingen van communicatiemateriaal of inhoudelijke kennis met betrekking tot het thema en je weet voor hen de kern en het doel van het project scherp neer te zetten.  

Samen met het team zorg je voor een goed georganiseerd project en evalueer je op verbeterpunten. Creativiteit is hierin belangrijk, zo vernieuw en verbeter je de bestaande concepten.

Wat breng je mee?
Duurzaamheid is een onderwerp dat je goed ligt. Je hebt ervaring met projectplanning en -organisatie via een eerdere baan of opleiding. Je bent goed in het vertalen van de wensen van de klant naar het team en weet het beste in jezelf en je team naar boven te halen. Je kunt strategisch denken en bent sensitief en flexibel waarbij je het projectdoel voor ogen houdt. Maar bovenal ben je enthousiast over bovenstaande beschrijving en zie je jezelf wel werken in ons jonge dynamische team.

 • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-niveau in de richting van Projectmanagement, Facility Management of Eventmanagement.
 • Bij voorkeur woon je binnen een straal van 40 km vanaf ’t Harde.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan in een groeiende organisatie waarmee je écht verschil kunt maken.
 • Een open en positieve werksfeer waar ruimte is voor nieuwe ideeën en om verder te groeien. 
 • Een dienstverband van minimaal 32 uur tot 40 uur, met enkele keren per jaar werkzaamheden buiten de reguliere werktijden als er sprake is van een opdracht met een evenement.
 • Een passend salaris, reiskostenvergoeding en ontwikkelbudget.
 • De kans om voor een toonaangevend platform te werken.
 • Een wekelijkse teamlunch op woensdag met korte lunchpitches en op andere dagen gezellige lunchwandelingen op de groene Veluwe.

Werken bij Platform Duurzaam Nederland
Platform Duurzaam Nederland is een organisatie-, marketing en communicatiebureau voor overheden en organisaties. We ontwikkelen en voeren diverse projecten uit op het gebied van energietransitie, biodiversiteit, klimaatadaptatie, educatie, duurzame mobiliteit, energiearmoede, etc. Naast kwaliteit, staan positieve communicatie en sociaal ondernemerschap hoog in het vaandel.

We zijn gevestigd in het gebouw de Groene Kazerne: een oude kazerne met sfeervolle werkplekken midden in de natuur met een heerlijk tuin om in de pauze te zitten, een potje Kubb te spelen of te tafeltennissen. Ons kantoor is centraal gelegen op 2 minuten loopafstand van het station ’t Harde en dicht bij de afslag van de A28. Kortom alle ingrediënten voor veel werkplezier zijn aanwezig.

Ben jij naar ons op zoek? En wij naar jou? #match

Ben je enthousiast geworden om als Projectleider bij ons aan de slag te gaan en door je werk meer impact te hebben in de samenleving? Solliciteer dan door jouw CV te sturen naar hr@platformduurzaamnederland.nl.

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Sanne Brundel door te bellen naar 06 26780354.

Acquisitie door recruiters wordt niet op prijs gesteld.